Používání cookies - aby web fungoval jak má:

Abyste na webu Kurzy pro radost snadno našli to, co hledáte a nezobrazovaly se vám reklamy, které vás nezajímají, potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" všechny cookies jednoduše povolíte.

Cookies jsou malé soubory, které se ukládají ve vašem prohlížeči. Podle nich vás na našem webu poznáme a zobrazíme vám web tak, aby všechno fungovalo správně a podle vašich preferencí. Přehled cookies a podmínky jejich užívání si můžete přečíst zde.



 MENU

Zpřístupnit videolekce ZDARMA
Kurz pečení chleba: Pečeme kváskový chléb

DÁREK ZDARMA:

K tomuto kurzu získáte zdarma druhý kurz:
Kurz pečení chleba: Pečeme kváskový chléb v hodnotě 2 970 Kč

Nejlepší recepty české kuchyně

Naučte se uvařit nejlepší klasická česká jídla s šéfkuchařem Radkem Pálkou.

4,8 5
(25 hodnocení)
  2 442 účastníků

Přehrát lekce ZDARMA

Vložte svůj e-mail

— nebo —

  • Kurz obsahuje 4 lekce zdarma
  • Doživotní přístup k lekcím
  • Certifikát o absolvování kurzu

Popis kurzu:

Česká kuchyně není jednoduchá a rozhodně není rychlá. Proto, chcete-li si pochutnat na dobré české kuchyni bez chemických náhražek a dochucovadel, připravte si několik hodin svého času. Ale nebojte, vyplatí se vám to. Až se podle šéfkuchaře Radka Pálky naučíte španělské ptáčky, svíčkovou, nebo guláš a k tomu vynikající domácí knedlíky, získáte uznání a obdiv nejen od svých partnerů, ale především od svých známých a kamarádů.

V kurzu se dozvíte:

  • jaké jsou základy a pravidla české gastronomie
  • jaké jsou nejzákladnější a nejoblíbenější české recepty
  • jaké vychytávky vám během vaření usnadní život
  • na co je třeba myslet a co dodržovat při vaření knedlíků
  • že i českou kuchyni dokáže udělat laik, dá-li tomu čas a vše potřebné

Lektor vybral nejznámější a nejoblíbenější recepty z české kuchyně, které pro vás natočil a zároveň i napsal. Vždy pod videem najdete recept, který si můžete stáhnout a vytisknout. 

  (zobrazit celý popis kurzu)

Šéfkuchař Radek Pálka říká:
„Dáte-li mým receptům čas, lásku a pohodu, budete v budoucnu vařit líp, než leckterý šéfkuchař."

A teď už nezbývá, než popřát DOBROU CHUŤ!

Zaujal vás kurz? Nezapomeňte si prohlédnout i další kurzy vaření. 

Lekce kurzu:

1
Bramboračka
08:53
08:53

Bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám.

2
Zelňačka
09:07
09:07

Zelňačku uvaříte za pár minut a pochutnáte si.

3
Kyselo
06:42
06:42

Krkonošské kyselo můžete uvařit i bez kvásku. Stačí použít chleba.

Svíčková na smetaně je naprostá klasika a velká dobrota.

Pečená kachna se hodí třeba k nedělnímu obědu.

Rajská omáčka je velice oblíbená u dětí.

Guláš můžete uvařit téměř z každého masa, ale ten z kližky je nejlepší.

Kapustové karbanátky jsou neprávem opomenuté. A můžete je uvařit i bez masa.

Doma uvařené kuře na paprice je pochoutka.

Příprava španělských ptáčků zabere dost času, ale stojí to za to.

Moravského vrabce můžete klidně vařit i v Čechách.

Houskové knedlíky jsou jednoduché, ale vyžadují čas.

Bramborové knedlíky někdy umí kuchaře potrápit. Důležitá je kvalita brambor.

Chlupaté knedlíky vaří málo kuchařů, ale je to velká dobrota.

Skvělá dušená rýže nemusí být z rýžovaru.

Pěkně naservírované jídlo je polovina úspěchu.

Zde můžete komunikovat s lektorem a ostatními účastníky kurzu.

Hodnocení a komentáře:

Pro přidání hodnocení je nutné přihlásit se

Profilová fotografie

Hana Moravcová

10.1.2024

Dobrý den, Váš kurz, jsem původně chtěla darovat své dceři k Vánocům, ale nepovedlo se, neznala jsem její e-mail, který nyní používá. Marodila jsem a tak jsem se přihlásila a ona vařila. Už to ji vidět jak se snaží byl pro mě neskutečný dárek k Vánocům. Zelnačka se povedla, manžel nechtěl věřit, že ji vařila naše dcera. Následovaly ptáčci .... a nyní vše opakuje. Povedla se vám neskutečná věc, zabavit i mládež. Moc děkuji.

Profilová fotografie

Kurzy pro radost

Zdravíme vás, Hano!

Velmi si vážíme vašeho 5hvězdičkového hodnocení a jsme nadšeni, že kurz "Nejlepší recepty české kuchyně" přinesl tak krásné chvíle vám i vaší rodině. Je nádherné slyšet, jak vaše dcera připravovala jídla z kurzu a jak se to stalo nečekaným dárkem pro vás obě. 😊🍲

Máme velkou radost, že náš kurz byl schopen oslovit a zapojit i mladší generaci do vaření tradiční české kuchyně.

Děkujeme vám za vaše milá slova a přejeme vaší rodině mnoho dalších společných chvil u vaření a stolování. Pokud budete mít jakékoli dotazy nebo se s námi budete chtít podělit o další úspěchy ve vaření, budeme rádi, když nám napíšete.

S pozdravem Petra z Kurzů pro radost

Profilová fotografie

Kristýna Sliwková

15.12.2023

Kyselo rozhodlo o zakoupení kurzu. Nikdy jsem ho nevařila a bylo výborné. Stejně tak i kuře na paprice. Dá se říci, že z každé části kurzu jsem se něčemu přiučila, i když do svíčkové budu dál dávat mraky mrkve a španělské ptáčky díky zdlouhavosti vynechám zcela. Díky moc za příjemný kurz.

Profilová fotografie

Kurzy pro radost

Zdravíme vás, Kristýno!

Moc nás těší, že vás kurz "Nejlepší recepty české kuchyně" oslovil a že jste díky němu objevila radost z vaření tradičních českých jídel. Vaše 5hvězdičkové hodnocení a vaše nadšení pro kyselo a kuře na paprice jsou pro nás velkou motivací. Je skvělé, že jste v kurzu našla nové poznatky a inspiraci.

Pokud byste se chtěla podělit o vaše kulinářské úspěchy nebo fotky vašich výtvorů, budeme jen rádi. Vaše zkušenosti a přístup k receptům mohou být inspirací pro další nadšence do české kuchyně.

Přejeme vám mnoho dalších úspěchů a chutných momentů ve vaší kuchyni!

Eva z týmu Kurzů pro radost 😊🍲👩‍🍳

Profilová fotografie

Tomas Uzel

8.11.2023

Přeji krásný den, v toto kurzu je vše vysvětlo jak se dělá, za mě super. Polovinu receptů mám již za sebou, a vždy se mi to podařilo. Bylo by fajn udělat třeba kurz na letní grilování nebo na stejky.

Profilová fotografie

Kurzy pro radost

Zdravíme vás, Tomáši!

Děkujeme vám za 5 hvězdiček a za vaše milá slova k našemu kurzu "Nejlepší recepty české kuchyně". Jsme nadšeni, že vám kurz připadal srozumitelný a že jste již úspěšně zvládl polovinu receptů. Skvělá práce!

Váš nápad na kurz zaměřený na letní grilování nebo steaky je skvělý. Děkujeme za tuto inspiraci a určitě zvážíme zařazení takového kurzu do našeho repertoáru. Máme radost, že se naše kurzy setkávají s takovým zájmem a že vám pomáhají v kulinářském rozvoji.

Pokud máte jakékoliv další dotazy, připomínky nebo návrhy, neváhejte nám napsat. Rádi vás podpoříme v dalším vaření a těšíme se na vaše další úspěchy v kuchyni.

Přejeme vám krásný den a mnoho kulinářských zážitků,

Tým Kurzů pro radost

Profilová fotografie

Alena Prokopová

16.1.2023

Uvařit umím lecos, přesto jsem si kurz nejlepších českých receptů koupila, a nelituji. Vždy se dá něčemu dalšímu přiučit. Vše je vysvětleno jednoduše a jasně, dokonce i 14 letá vnučka některá doporučení odkoukala a např. rýži teď umí uvařit skvělou. Koupím kurz i jí, ať ho má kdykoli k použití.

Profilová fotografie

Blanka Šeferová

22.12.2022

Hmm, tak to teda nevím... Brambory určitě s kysaným zelím nezměknou a ta olízaná lžíce zpátky do polívky... Zvedá se mi kufr.

Zobrazit další hodnocení (25 hodnocení)

Objevte podobné kurzy

Téma: Kurzy vaření  ·  Kurzy pro muže  ·  Dárky pro muže  ·  Dárky pro ženy  ·  Dárky pro babičku  ·  Dárky pro maminku  ·  Dárky pro kamarádku  ·  Dárky pro přítele  ·  Dárky pro tátu  ·  Dárky pro přítelkyni

Kategorie: Kreativita  ·  Děti & maminky

O lektorovi:

Lektor

Radek Pálka - Šéfkuchař

1 kurz

Už více jak 25 let dělám svoji kuchařskou práci, která mne i po těch letech baví, nabíjí a inspiruje. Za svoji dosavadní praxi jsem pracoval v mnoha zemích na světě. Ať už to bylo Německo, Amerika, Itálie, Afrika či Francie. Mnoho zemí jsem také navštívil s Národním týmem kuchařů a cukrářů ČR. Miluju kuchyně celého světa. Pochutnám si na italské kuchyni, asijské, francouzské. Největší satisfakcí však pro mě vždy bylo, když kdekoliv na světě za mnou někdo přišel a řekl, uvař mi guláš s knedlíkem, a tak jsem na Zanzibaru vařil guláš s knedlíkem. V Americe jsem dělal rajskou, koprovku, svíčkovou….

Pochopil jsem, že česká gastronomie je krásná a chutná, zvláště dělá-li se tradičně a poctivě. Českou kuchyni v mém provedení měli možnost ochutnat takové osobnosti, jakými jsou nebo byli Václav Havel, Václav Klaus, Miloš Zeman, japonský císař Akihito, princ Charles s chotí, Bill Clinton, nebo třeba Karel Gott. Všichni bez výjimek byli nadšeni.

A proto jsem se rozhodl, že uděláme kurzy vaření zaměřené právě na českou kuchyni.

Časté dotazy ke kurzu:

Pokud si dnes pořídím celý kurz, budu k němu mít přístup okamžitě?

Ano. Pouze v případě platby bankovním převodem je třeba počítat se zpožděním 1 - 3 dny. Z tohoto důvodu doporučujeme úhradu kartou nebo online převodem.

Pořídím-li si celý kurz, získám jej okamžitě celý nebo se lekce postupně odemykají?

V případě pořízení kompletního kurzu získáváte okamžitě všechny lekce naráz a můžete si je procházet bez jakéhokoliv omezení.

Mohu si kurz stáhnout do svého PC?

Ne, to bohužel není možné z bezpečnostních důvodů. K prohlížení lekcí kurzu je nutné připojení k internetu.

Mohu platit v eurech?

Ano. Zvolte ve svém profilu na www.kurzyproradost.cz/ucet/zmenit-udaje v poli "Stát" Slovensko (případně jinou zemi). Pak uvidíte ceny na webu v eurech a v eurech můžete i platit.

Kolik tento kurz obsahuje lekcí zdarma?

Všechny naše kurzy obsahují neplacené a placené lekce. Tento kurz obsahuje 4 lekce zdarma a 13 lekcí placených.

Jak funguje garance vrácení peněz?

Naše 100% garance vrácení peněz znamená, že pokud zakoupený kurz nesplní vaše očekávání, vrátíme vám vaši platbu ze kurz zpět. Nemusíte nám vůbec nic vysvětlovat, stačí nám napsat nebo zavolat. Tuto garanci můžete využít do patnácti dnů od zakoupení kurzu.

Mohlo by Vás zajímat:

Všechny naše kurzy obsahují neplacenou a placenou část.

Vstup do kurzu je vždy zdarma a nikdy nezavazuje k nákupu.

U placených částí vždy platí 100% záruka vrácení peněz.

Naše kurzy můžete přehrávat kdykoliv na PC, mobilu i tabletu.

×

Doplňte své jméno a příjmení:

Přeskočit

CHCI DAROVAT

dárkový poukaz

JAK POUŽÍT

dárkový poukaz

DÁRKOVÉ POUKAZY