Používání cookies - aby web fungoval jak má:

Abyste na webu Kurzy pro radost snadno našli to, co hledáte a nezobrazovaly se vám reklamy, které vás nezajímají, potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" všechny cookies jednoduše povolíte.

Cookies jsou malé soubory, které se ukládají ve vašem prohlížeči. Podle nich vás na našem webu poznáme a zobrazíme vám web tak, aby všechno fungovalo správně a podle vašich preferencí. Přehled cookies a podmínky jejich užívání si můžete přečíst zde.



 MENU

Nejlepší recepty české kuchyně

Naučte se uvařit nejlepší klasická česká jídla s šéfkuchařem Radkem Pálkou.

5,0 5
(20 hodnocení)
  1 823 účastníků

Přehrát lekce ZDARMA

Vložte svůj e-mail
Vložte svůj e-mail

— nebo —

Získat bezplatné členství
  • Registrace zdarma do 10 vteřin
  • Doživotní přístup k videím
  • Nemusíte nikam chodit
  • Přehrajete v tabletu i mobilu
  • 100% garance kvality

Popis kurzu:

Česká kuchyně není jednoduchá a rozhodně není rychlá. Proto, chcete-li si pochutnat na dobré české kuchyni bez chemických náhražek a dochucovadel, připravte si několik hodin svého času. Ale nebojte, vyplatí se vám to. Až se podle šéfkuchaře Radka Pálky naučíte španělské ptáčky, svíčkovou, nebo guláš a k tomu vynikající domácí knedlíky, získáte uznání a obdiv nejen od svých partnerů, ale především od svých známých a kamarádů.

V kurzu se dozvíte:

  • jaké jsou základy a pravidla české gastronomie
  • jaké jsou nejzákladnější a nejoblíbenější české recepty
  • jaké vychytávky vám během vaření usnadní život
  • na co je třeba myslet a co dodržovat při vaření knedlíků
  • že i českou kuchyni dokáže udělat laik, dá-li tomu čas a vše potřebné

Lektor vybral nejznámější a nejoblíbenější recepty z české kuchyně, které pro vás natočil a zároveň i napsal. Vždy pod videem najdete recept, který si můžete stáhnout a vytisknout. 

  (zobrazit celý popis kurzu)

Šéfkuchař Radek Pálka říká:
„Dáte-li mým receptům čas, lásku a pohodu, budete v budoucnu vařit líp, než leckterý šéfkuchař."

A teď už nezbývá, než popřát DOBROU CHUŤ!

Zaujal vás kurz? Nezapomeňte si prohlédnout i další kurzy vaření. 

Lekce kurzu:

1
Bramboračka
08:53
08:53

Bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám.

2
Zelňačka
09:07
09:07

Zelňačku uvaříte za pár minut a pochutnáte si.

3
Kyselo
06:42
06:42

Krkonošské kyselo můžete uvařit i bez kvásku. Stačí použít chleba.

Svíčková na smetaně je naprostá klasika a velká dobrota.

Pečená kachna se hodí třeba k nedělnímu obědu.

Rajská omáčka je velice oblíbená u dětí.

Guláš můžete uvařit téměř z každého masa, ale ten z kližky je nejlepší.

Kapustové karbanátky jsou neprávem opomenuté. A můžete je uvařit i bez masa.

Doma uvařené kuře na paprice je pochoutka.

Příprava španělských ptáčků zabere dost času, ale stojí to za to.

Moravského vrabce můžete klidně vařit i v Čechách.

Houskové knedlíky jsou jednoduché, ale vyžadují čas.

Bramborové knedlíky někdy umí kuchaře potrápit. Důležitá je kvalita brambor.

Chlupaté knedlíky vaří málo kuchařů, ale je to velká dobrota.

Skvělá dušená rýže nemusí být z rýžovaru.

Pěkně naservírované jídlo je polovina úspěchu.

Hodnocení a komentáře:

Pro přidání hodnocení je nutné se přihlásit.

Profilová fotografie

Iveta Vodičková

10.9.2022

Dobrý den. 1)Jezismaria,ja jsem to spálila! 2)nikdy jsem nedávala do svíčkové tolik cukru, kdybych to neviděla na videu, tak bych byla na rozpacich:D. Jedu přesně podle návodu, teď jsem to soua do trouby. S tím zkaramelizovanym cukrem a hnědou zeleninou to vypadá neskutečně a voní zrovna tak. Zítra čekám návštěvu, ráno jsem si kvůli tomu koupila Vas kurz, tak uvidíme, jestli ohromím.Jdu se podívat, jestli i knedliky budou lepší, než jindy!Děkuji za další parádní kurz. ?Iveta

Profilová fotografie

Kurzy pro radost

Moc děkujeme za zprávu a kdybyste ještě napsala, jak to dopadlo, tak by to bylo super. ;) Klidně posdílejte i fotku svíčkové, jestli máte. 

Profilová fotografie

Michal S

26.6.2022

Výborný šéfkuchař!! Kéž by natočil ještě další jídla. Oceňuji dobré rady z letité praxe (co se stane, když uděláte nebo neuděláte to a to) , které ušetří hobby-kuchtíkům slepé uličky a eufemisticky řečeno suboptimalní výsledky.

Profilová fotografie

Marie Dospivová

30.5.2022

Pana Palku jsem již několikrát viděla v televizi vařit se svými kluky - mimochodem šikovná trojka. Kurz si nechávám na později, když budu nucena něco uvařit. Postupy jsou vyhovující

Profilová fotografie

Ivana Freharová

26.2.2022

Zatím mám za sebou 5 dílů, moc se mi líbí způsob prezentace, příjemný komentář a praktické rady. Výběr jídel mi velmi vyhovuje, všechno zkusím, protože se svými zažitými postupy si nejsem zrovna jistá a chci ohromovat rodinu.
Mám dotaz k máslové jíšce. Svou verzi jíšky s máslem používám jinak a v těch dvou dosavadních případech, co jsem zaznamenala ve Vašem kurzu, vypadá jinak a používá se ve studené formě připravené předem. Jak se připravuje?
Děkuji za odpověď.

Profilová fotografie

Karel Janský

13.2.2022

Jsem zatím na začátku, všechny dřívější kurzy a pokusy byly " statické a krátké TV apod. " Tady k tomu, čemu nerozumím se můžu vrátit a zkusit znovu

Zobrazit další hodnocení (20 hodnocení)

Objevte podobné kurzy

Téma: Kurzy vaření

Kategorie: Kreativita  ·  Děti & maminky

O lektorovi:

Lektor

Radek Pálka - Šéfkuchař

Už více jak 25 let dělám svoji kuchařskou práci, která mne i po těch letech baví, nabíjí a inspiruje. Za svoji dosavadní praxi jsem pracoval v mnoha zemích na světě. Ať už to bylo Německo, Amerika, Itálie, Afrika či Francie. Mnoho zemí jsem také navštívil s Národním týmem kuchařů a cukrářů ČR. Miluju kuchyně celého světa. Pochutnám si na italské kuchyni, asijské, francouzské. Největší satisfakcí však pro mě vždy bylo, když kdekoliv na světě za mnou někdo přišel a řekl, uvař mi guláš s knedlíkem, a tak jsem na Zanzibaru vařil guláš s knedlíkem. V Americe jsem dělal rajskou, koprovku, svíčkovou….

Pochopil jsem, že česká gastronomie je krásná a chutná, zvláště dělá-li se tradičně a poctivě. Českou kuchyni v mém provedení měli možnost ochutnat takové osobnosti, jakými jsou nebo byli Václav Havel, Václav Klaus, Miloš Zeman, japonský císař Akihito, princ Charles s chotí, Bill Clinton, nebo třeba Karel Gott. Všichni bez výjimek byli nadšeni.

A proto jsem se rozhodl, že uděláme kurzy vaření zaměřené právě na českou kuchyni.

Časté dotazy ke kurzu:

Pokud si dnes pořídím celý kurz, budu k němu mít přístup okamžitě?

Ano. Pouze v případě platby bankovním převodem je třeba počítat se zpožděním 1 - 3 dny. Z tohoto důvodu doporučujeme úhradu kartou nebo online převodem.

Pořídím-li si celý kurz, získám jej okamžitě celý nebo se lekce postupně odemykají?

V případě pořízení kompletního kurzu získáváte okamžitě všechny lekce naráz a můžete si je procházet bez jakéhokoliv omezení.

Mohu si kurz stáhnout do svého PC?

Ne, to bohužel není možné z bezpečnostních důvodů. K prohlížení lekcí kurzu je nutné připojení k internetu.

Mohu platit v eurech?

Ano. Zvolte ve svém profilu na www.kurzyproradost.cz/ucet/zmenit-udaje v poli "Stát" Slovensko (případně jinou zemi). Pak uvidíte ceny na webu v eurech a v eurech můžete i platit.

Mohlo by Vás zajímat:

  • Vitráže technikou Tiffany pro pokročilé

    Vitráže technikou Tiffany pro pokročilé

    Lenka Kinzlová  822 ×Účastníků kurzu

    5,0
    (15)
  • Vitráže technikou Tiffany pro pokročilé

    Ponořte se do světa barevných vitráží technikou Tiffany a naučte se výrobu trojrozměrných předmětů.

  • Drhání pro začátečníky

    Drhání pro začátečníky

    Iva Prošková  2 257 ×Účastníků kurzu

    5,0
    (30)
  • Drhání pro začátečníky

    Osvojte si krok za krokem techniky drhání nebo-li macramé a vytvořte si své originální interiérové dekorace či šperky a doplňky.

  • Pletení z pedigu pro pokročilé

    Pletení z pedigu pro pokročilé

    Karla Hátleová  1 463 ×Účastníků kurzu

    5,0
    (56)
  • Pletení z pedigu pro pokročilé

    Naučte se s pedigem další techniky a tvořte originální košíky, ošatky nebo třeba kabelky.

  • Drátování pro pokročilejší

    Drátování pro pokročilejší

    Karla Hátleová  1 503 ×Účastníků kurzu

    5,0
    (40)
  • Drátování pro pokročilejší

    Naučte se krok za krokem tvořit z drátů nádherné dekorace, šperky, ale i užitečné košíky či věšáky.

  • Kreslení karikatur

    Kreslení karikatur

    Samuel KingDavis  2 070 ×Účastníků kurzu

    5,0
    (30)
  • Kreslení karikatur

    V kurzu se naučíme jednoduše kreslit karikatury se zkušenými lektory Samuelem a Petrou.

  • Šití balerínek pro začátečníky

    Šití balerínek pro začátečníky

    Veronika Mocová  3 032 ×Účastníků kurzu

    5,0
    (40)
  • Šití balerínek pro začátečníky

    Krok za krokem se naučte vyrobit zcela originální balerínky, které vám padnou jako ulité.

Všechny naše kurzy obsahují neplacenou a placenou část.

Vstup do kurzu je vždy zdarma a nikdy nezavazuje k nákupu.

U placených částí vždy platí 100% záruka vrácení peněz.

Naše kurzy můžete přehrávat kdykoliv na PC, mobilu i tabletu.

CHCI SE STÁT LEKTOREM

Máte zájem stát se lektorem a natočit svůj kurz?

VÍCE INFORMACÍ    
×

Nejlepší recepty české kuchyně

kurz na vás už čeká — začněte ZDARMA:

Jste připraveni? Pro přehrání vložte svůj e-mail:

Vložte svůj e-mail
Vložte svůj e-mail

— nebo —

Už máte účet? Přihlaste se

×

Doplňte své jméno a příjmení:

Přeskočit

CHCI DAROVAT

dárkový poukaz

JAK POUŽÍT

dárkový poukaz

DÁRKOVÉ POUKAZY