Dnes máte šťastný den!

Zatočte si kolotočem slev a získejte slevu na kurzy!

Zatočit
Zatočit kolotočem
Nechci využít

Vytočili jste slevu %!
Platná je 3 hodiny!

Rozumím — zavřít okno

Aby váš web zůstal tak, jak ho znáte

Musíme dodržovat nové zákonné povinnosti a tak abyste na webu Kurzy pro radost snadno našli to, co hledáte, vše zůstalo, jak jste zvyklí a nezobrazovaly se vám reklamy, které vás nezajímají, potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" všechny cookies jednoduše povolíte.

Cookies jsou malé soubory, které se ukládají ve vašem prohlížeči. Podle nich vás na našem webu poznáme a zobrazíme vám web tak, aby všechno fungovalo správně a podle vašich preferencí. Pročtěte si přehled cookies a podmínky jejich užívání zde.



 MENU

Nejlepší recepty české kuchyně

Naučte se uvařit nejlepší klasická česká jídla s šéfkuchařem Radkem Pálkou.

5,0 5
(15 hodnocení)
  1 415 účastníků

Přehrát lekce ZDARMA

Vložte svůj e-mail

— nebo —

Získat bezplatné členství
  • Registrace zdarma do 10 vteřin
  • Doživotní přístup k videím
  • Nemusíte nikam chodit
  • Přehrajete v tabletu i mobilu
  • 100% garance kvality

Popis kurzu:

Česká kuchyně není jednoduchá a rozhodně není rychlá. Proto, chcete-li si pochutnat na dobré české kuchyni bez chemických náhražek a dochucovadel, připravte si několik hodin svého času. Ale nebojte, vyplatí se vám to. Až se podle šéfkuchaře Radka Pálky naučíte španělské ptáčky, svíčkovou, nebo guláš a k tomu vynikající domácí knedlíky, získáte uznání a obdiv nejen od svých partnerů, ale především od svých známých a kamarádů.

V kurzu se dozvíte:

  • jaké jsou základy a pravidla české gastronomie
  • jaké jsou nejzákladnější a nejoblíbenější české recepty
  • jaké vychytávky vám během vaření usnadní život
  • na co je třeba myslet a co dodržovat při vaření knedlíků
  • že i českou kuchyni dokáže udělat laik, dá-li tomu čas a vše potřebné

Lektor vybral nejznámější a nejoblíbenější recepty z české kuchyně, které pro vás natočil a zároveň i napsal. Vždy pod videem najdete recept, který si můžete stáhnout a vytisknout. 

  (zobrazit celý popis kurzu)

Šéfkuchař Radek Pálka říká:
„Dáte-li mým receptům čas, lásku a pohodu, budete v budoucnu vařit líp, než leckterý šéfkuchař."

A teď už nezbývá, než popřát DOBROU CHUŤ!

Zaujal vás kurz? Nezapomeňte si prohlédnout i další kurzy vaření. 

Lekce kurzu:

1
Bramboračka
08:53
08:53

Bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám.

2
Zelňačka
09:07
09:07

Zelňačku uvaříte za pár minut a pochutnáte si.

3
Kyselo
06:42
06:42

Krkonošské kyselo můžete uvařit i bez kvásku. Stačí použít chleba.

Svíčková na smetaně je naprostá klasika a velká dobrota.

Pečená kachna se hodí třeba k nedělnímu obědu.

Rajská omáčka je velice oblíbená u dětí.

Guláš můžete uvařit téměř z každého masa, ale ten z kližky je nejlepší.

Kapustové karbanátky jsou neprávem opomenuté. A můžete je uvařit i bez masa.

Doma uvařené kuře na paprice je pochoutka.

Příprava španělských ptáčků zabere dost času, ale stojí to za to.

Moravského vrabce můžete klidně vařit i v Čechách.

Houskové knedlíky jsou jednoduché, ale vyžadují čas.

Bramborové knedlíky někdy umí kuchaře potrápit. Důležitá je kvalita brambor.

Chlupaté knedlíky vaří málo kuchařů, ale je to velká dobrota.

Skvělá dušená rýže nemusí být z rýžovaru.

Pěkně naservírované jídlo je polovina úspěchu.

Hodnocení a komentáře:

Pro přidání hodnocení je nutné se přihlásit.

Profilová fotografie

Miloslava Kovářová

22.12.2021

Člověk by řekl: obyčejná česká kuchyně. Ale když vidím, ty kuchařské fígle a zručnost, tak mám hned větší chuť všechna ta jídla vyzkoušet. Je to bezva kurz.

Profilová fotografie

Pavlína Kubová

6.12.2021

Krásný kurz :-),ač troufám si říct zkušená kuchařka,ráda jsem se opět přiučila od šéfkuchaře.Česká kuchyně je mooc dobrá,ikdyž se ochutnávání i cizích nebráním.

Profilová fotografie

Alena Letochová

13.11.2021

Děkuji moc za kurz. I když člověk ty recepty zná, je fajn vidět jak je vaří šéfkuchař. Bramboračka a Moravský vrabec sklidily velký úspěch. Upřímně jsem znala Moravského vrabce jen z jídelních lístků v restauracích a vůbec mě nenapadlo, že je to tak skvělý a docela jednoduchý recept. Děkuji rovněž za cenné rady v průběhu vaření. Jediné co mě mrzí je to, že recepty v pdf formě vůbec neodpovídají postupu vaření ve videu. Myslela jsem si, že mi pak bude stačit nakouknout do papíru... :-D Ono je stejně lepší koukat na video a vařit za pochodu současně s ním. :-D Děkuji ještě jednou, také za bonusy.

Profilová fotografie

Jana Radostová

18.9.2021

Moc děkuji za kurzy zdarma. Líbilo se mi na nich, že jsou popsány srozumitelně a zaměřené na českou kuchyni, kterou já osobně preferuji. Jsem naprosto spokojena, ráda vyzkouším:)

Profilová fotografie

Věra Hradilova

27.8.2021

Děkuji za kurz, ráda zkouším jiné postupy při přípravě jídla. Vděčná jsem i za rady, vyřčené během přípravy jídla. Postupy jsou srozumitelné i pro začátečníky. Věra

Zobrazit další hodnocení (15 hodnocení)

Objevte podobné kurzy

Téma: Kurzy vaření

Kategorie: Kreativita  ·  Děti & maminky

O lektorovi:

Lektor

Radek Pálka - Šéfkuchař

Už více jak 25 let dělám svoji kuchařskou práci, která mne i po těch letech baví, nabíjí a inspiruje. Za svoji dosavadní praxi jsem pracoval v mnoha zemích na světě. Ať už to bylo Německo, Amerika, Itálie, Afrika či Francie. Mnoho zemí jsem také navštívil s Národním týmem kuchařů a cukrářů ČR. Miluju kuchyně celého světa. Pochutnám si na italské kuchyni, asijské, francouzské. Největší satisfakcí však pro mě vždy bylo, když kdekoliv na světě za mnou někdo přišel a řekl, uvař mi guláš s knedlíkem, a tak jsem na Zanzibaru vařil guláš s knedlíkem. V Americe jsem dělal rajskou, koprovku, svíčkovou….

Pochopil jsem, že česká gastronomie je krásná a chutná, zvláště dělá-li se tradičně a poctivě. Českou kuchyni v mém provedení měli možnost ochutnat takové osobnosti, jakými jsou nebo byli Václav Havel, Václav Klaus, Miloš Zeman, japonský císař Akihito, princ Charles s chotí, Bill Clinton, nebo třeba Karel Gott. Všichni bez výjimek byli nadšeni.

A proto jsem se rozhodl, že uděláme kurzy vaření zaměřené právě na českou kuchyni.

Časté dotazy ke kurzu:

Pokud si dnes pořídím celý kurz, budu k němu mít přístup okamžitě?

Ano. Pouze v případě platby bankovním převodem je třeba počítat se zpožděním 1 - 3 dny. Z tohoto důvodu doporučujeme úhradu kartou nebo online převodem.

Pořídím-li si celý kurz, získám jej okamžitě celý nebo se lekce postupně odemykají?

V případě pořízení kompletního kurzu získáváte okamžitě všechny lekce naráz a můžete si je procházet bez jakéhokoliv omezení.

Mohu si kurz stáhnout do svého PC?

Ne, to bohužel není možné z bezpečnostních důvodů. K prohlížení lekcí kurzu je nutné připojení k internetu.

Mohu platit v eurech?

Ano. Zvolte ve svém profilu na www.kurzyproradost.cz/ucet/zmenit-udaje v poli "Stát" Slovensko (případně jinou zemi). Pak uvidíte ceny na webu v eurech a v eurech můžete i platit.

Mohlo by Vás zajímat:

  • Kurz

    Vitráže technikou Tiffany pro pokročilé

    Lenka Kinzlová  701 ×Účastníků kurzu

    5,0
    (11)
  • Vitráže technikou Tiffany pro pokročilé

    Ponořte se do světa barevných vitráží technikou Tiffany a naučte se výrobu trojrozměrných předmětů.

  • Kurz

    Drhání pro začátečníky

    Iva Prošková  1 851 ×Účastníků kurzu

    5,0
    (22)
  • Drhání pro začátečníky

    Osvojte si krok za krokem techniky drhání nebo-li macramé a vytvořte si své originální interiérové dekorace či šperky a doplňky.

  • Kurz

    Pletení z pedigu pro pokročilé

    Karla Hátleová  1 212 ×Účastníků kurzu

    5,0
    (43)
  • Pletení z pedigu pro pokročilé

    Naučte se s pedigem další techniky a tvořte originální košíky, ošatky nebo třeba kabelky.

  • Kurz

    Drátování pro pokročilejší

    Karla Hátleová  1 230 ×Účastníků kurzu

    5,0
    (32)
  • Drátování pro pokročilejší

    Naučte se krok za krokem tvořit z drátů nádherné dekorace, šperky, ale i užitečné košíky či věšáky.

  • Kurz

    Keramická mozaika I.

    Martina Regnerová  755 ×Účastníků kurzu

    5,0
    (15)
  • Keramická mozaika I.

    Objevte kouzlo tohoto uměleckého řemesla a vytvořte si v pohodlí domova krásné a praktické výrobky.

  • Kurz

    Malování horkým voskem

    Markéta Endrštová  1 463 ×Účastníků kurzu

    5,0
    (18)
  • Malování horkým voskem

    Naučte se krásně zdobit horkým voskem svíčky, ozdoby nebo vajíčka.

Všechny naše kurzy obsahují neplacenou a placenou část.

Vstup do kurzu je vždy zdarma a nikdy nezavazuje k nákupu.

U placených částí vždy platí 100% záruka vrácení peněz.

Naše kurzy můžete přehrávat kdykoliv na PC, mobilu i tabletu.

CHCI SE STÁT LEKTOREM

Máte zájem stát se lektorem a natočit svůj kurz?

VÍCE INFORMACÍ    
×

Nejlepší recepty české kuchyně

kurz na vás už čeká — začněte ZDARMA:

Jste připraveni? Pro přehrání vložte svůj e-mail:

Vložte svůj e-mail

— nebo —

Už máte účet? Přihlaste se

×

Doplňte své jméno a příjmení:

Přeskočit

CHCI DAROVAT

dárkový poukaz

JAK POUŽÍT

dárkový poukaz

DÁRKOVÉ POUKAZY