Nejlepší recepty české kuchyně
Naučte se uvařit nejlepší klasická česká jídla s šéfkuchařem Radkem Pálkou.
- Registrace zdarma do 10 vteřin
- Doživotní přístup k videím
- Nemusíte nikam chodit
- Přehrajete v tabletu i mobilu
- 100% garance kvality
SLEVA –50 % na všechny kurzy — končí za
Využít akciNaučte se uvařit nejlepší klasická česká jídla s šéfkuchařem Radkem Pálkou.
Česká kuchyně není jednoduchá a rozhodně není rychlá. Proto, chcete-li si pochutnat na dobré české kuchyni bez chemických náhražek a dochucovadel, připravte si několik hodin svého času. Ale nebojte, vyplatí se vám to. Až se podle šéfkuchaře Radka Pálky naučíte španělské ptáčky, svíčkovou, nebo guláš a k tomu vynikající domácí knedlíky, získáte uznání a obdiv nejen od svých partnerů, ale především od svých známých a kamarádů.
Lektor vybral nejznámější a nejoblíbenější recepty z české kuchyně, které pro vás natočil a zároveň i napsal. Vždy pod videem najdete recept, který si můžete stáhnout a vytisknout.
Bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám.
Zelňačku uvaříte za pár minut a pochutnáte si.
Krkonošské kyselo můžete uvařit i bez kvásku. Stačí použít chleba.
Svíčková na smetaně je naprostá klasika a velká dobrota.
Pečená kachna se hodí třeba k nedělnímu obědu.
Rajská omáčka je velice oblíbená u dětí.
Guláš můžete uvařit téměř z každého masa, ale ten z kližky je nejlepší.
Kapustové karbanátky jsou neprávem opomenuté. A můžete je uvařit i bez masa.
Doma uvařené kuře na paprice je pochoutka.
Příprava španělských ptáčků zabere dost času, ale stojí to za to.
Moravského vrabce můžete klidně vařit i v Čechách.
Houskové knedlíky jsou jednoduché, ale vyžadují čas.
Bramborové knedlíky někdy umí kuchaře potrápit. Důležitá je kvalita brambor.
Chlupaté knedlíky vaří málo kuchařů, ale je to velká dobrota.
Skvělá dušená rýže nemusí být z rýžovaru.
Pěkně naservírované jídlo je polovina úspěchu.
Pro přidání hodnocení je nutné se přihlásit.
31.1.2021
Dobrý den, zaujal mě recept na krkonošské kyselo. Protože peču kváskový chleba, mám žitný chlebový kvas k dispozici a ráda bych tak věděla, kolik se ho do této polévky dává. Předem děkuji.
Dobrý den, to velmi záleží na kvalitě kvasu. Ale ze zkušenosti bych to viděl tak na 2dl. Hezký den Radek Pálka
20.1.2021
Bezva videorecepty. Moc se mí líbí. Na zítra mám připravené ingredience na moravského vrabce se 3 druhy cibule, zelíčko máme vlastní ve sklepě a zkusím chlupaté knedlíky. Zatím všechno, co jsem tu zkoušela vyšlo na jedničku.
Dobrý den, moc děkuji. Vážím si toho. Radek Pálka
16.1.2021
Skvelé! davam 10 hviezdiciek:)
16.1.2021
Jednoduche super pro zacatecniky.Podle tech receptu to musi uvarit kazdy,Tyhle videolekce jsou super
Dobrý den, moc děkuji. Vážím si toho. Radek Pálka
Radek Pálka - Šéfkuchař
Už více jak 25 let dělám svoji kuchařskou práci, která mne i po těch letech baví, nabíjí a inspiruje. Za svoji dosavadní praxi jsem pracoval v mnoha zemích na světě. Ať už to bylo Německo, Amerika, Itálie, Afrika či Francie. Mnoho zemí jsem také navštívil s Národním týmem kuchařů a cukrářů ČR. Miluju kuchyně celého světa. Pochutnám si na italské kuchyni, asijské, francouzské. Největší satisfakcí však pro mě vždy bylo, když kdekoliv na světě za mnou někdo přišel a řekl, uvař mi guláš s knedlíkem, a tak jsem na Zanzibaru vařil guláš s knedlíkem. V Americe jsem dělal rajskou, koprovku, svíčkovou….
Pochopil jsem, že česká gastronomie je krásná a chutná, zvláště dělá-li se tradičně a poctivě. Českou kuchyni v mém provedení měli možnost ochutnat takové osobnosti, jakými jsou nebo byli Václav Havel, Václav Klaus, Miloš Zeman, japonský císař Akihito, princ Charles s chotí, Bill Clinton, nebo třeba Karel Gott. Všichni bez výjimek byli nadšeni.
A proto jsem se rozhodl, že uděláme kurzy vaření zaměřené právě na českou kuchyni.
Ponořte se do světa barevných vitráží technikou Tiffany a naučte se výrobu trojrozměrných předmětů.
Naučte se, jak si vyrobit ty nejlepší a nejoriginálnější kožené boty, které vám skvěle padnou.
Osvojte si krok za krokem techniky drhání nebo-li macramé a vytvořte si své originální interiérové dekorace či šperky a doplňky.
Naučte se s pedigem další techniky a tvořte originální košíky, ošatky nebo třeba kabelky.
Naučte se krok za krokem tvořit z drátů nádherné dekorace, šperky, ale i užitečné košíky či věšáky.
Všechny naše kurzy obsahují neplacenou a placenou část.
Vstup do kurzu je vždy zdarma a nikdy nezavazuje k nákupu.
U placených částí vždy platí 100% záruka vrácení peněz.
Naše kurzy můžete přehrávat kdykoliv na PC, mobilu i tabletu.
Maria Strmisková
8.2.2021
Paci sa mi ta lahkost a jednoduchost varenia a tiez aranzovane jedal. Dodalo mi to inspiracie k vareniu jedal a radost z varenia. Niektore som uz uvarila a bolo to nebicko v papulke.