SLEVA –50 % na všechny kurzy — končí za 

Využít akci

 MENU

 Hledat

Nejlepší recepty české kuchyně

Naučte se uvařit nejlepší klasická česká jídla s šéfkuchařem Radkem Pálkou.

575
ÚČASTNÍKŮ KURZU
5,0 z 5 (7 hodnocení)
  Vstoupit do kurzu ZDARMA Získat bezplatné členství

Do kurzu již vstoupilo
  575 účastníků

  • Registrace zdarma do 10 vteřin
  • Doživotní přístup k videím
  • Nemusíte nikam chodit
  • Přehrajete v tabletu i mobilu
  • 100% garance kvality

Popis kurzu:

Česká kuchyně není jednoduchá a rozhodně není rychlá. Proto, chcete-li si pochutnat na dobré české kuchyni bez chemických náhražek a dochucovadel, připravte si několik hodin svého času. Ale nebojte, vyplatí se vám to. Až se podle šéfkuchaře Radka Pálky naučíte španělské ptáčky, svíčkovou, nebo guláš a k tomu vynikající domácí knedlíky, získáte uznání a obdiv nejen od svých partnerů, ale především od svých známých a kamarádů.

V kurzu se dozvíte:

  • jaké jsou základy a pravidla české gastronomie
  • jaké jsou nejzákladnější a nejoblíbenější české recepty
  • jaké vychytávky vám během vaření usnadní život
  • na co je třeba myslet a co dodržovat při vaření knedlíků
  • že i českou kuchyni dokáže udělat laik, dá-li tomu čas a vše potřebné

Lektor vybral nejznámější a nejoblíbenější recepty z české kuchyně, které pro vás natočil a zároveň i napsal. Vždy pod videem najdete recept, který si můžete stáhnout a vytisknout. 

  (zobrazit celý popis kurzu)

Šéfkuchař Radek Pálka říká:
„Dáte-li mým receptům čas, lásku a pohodu, budete v budoucnu vařit líp, než leckterý šéfkuchař."

A teď už nezbývá, než popřát DOBROU CHUŤ!

Lekce kurzu:

1
Bramboračka
08:53
08:53

Bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám.

2
Zelňačka
09:07
09:07

Zelňačku uvaříte za pár minut a pochutnáte si.

3
Kyselo
06:42
06:42

Krkonošské kyselo můžete uvařit i bez kvásku. Stačí použít chleba.

Svíčková na smetaně je naprostá klasika a velká dobrota.

Pečená kachna se hodí třeba k nedělnímu obědu.

Rajská omáčka je velice oblíbená u dětí.

Guláš můžete uvařit téměř z každého masa, ale ten z kližky je nejlepší.

Kapustové karbanátky jsou neprávem opomenuté. A můžete je uvařit i bez masa.

Doma uvařené kuře na paprice je pochoutka.

Příprava španělských ptáčků zabere dost času, ale stojí to za to.

Moravského vrabce můžete klidně vařit i v Čechách.

Houskové knedlíky jsou jednoduché, ale vyžadují čas.

Bramborové knedlíky někdy umí kuchaře potrápit. Důležitá je kvalita brambor.

Chlupaté knedlíky vaří málo kuchařů, ale je to velká dobrota.

Skvělá dušená rýže nemusí být z rýžovaru.

Pěkně naservírované jídlo je polovina úspěchu.

Hodnocení a komentáře:

Pro přidání hodnocení je nutné se přihlásit.

Profilová fotografie

Maria Strmisková

8.2.2021

Paci sa mi ta lahkost a jednoduchost varenia a tiez aranzovane jedal. Dodalo mi to inspiracie k vareniu jedal a radost z varenia. Niektore som uz uvarila a bolo to nebicko v papulke.

Profilová fotografie

Marie V

31.1.2021

Dobrý den, zaujal mě recept na krkonošské kyselo. Protože peču kváskový chleba, mám žitný chlebový kvas k dispozici a ráda bych tak věděla, kolik se ho do této polévky dává. Předem děkuji.

Profilová fotografie

Radek Pálka

Dobrý den, to velmi záleží na kvalitě kvasu. Ale ze zkušenosti bych to viděl tak na 2dl. Hezký den Radek Pálka

Profilová fotografie

Iva Horáková

20.1.2021

Bezva videorecepty. Moc se mí líbí. Na zítra mám připravené ingredience na moravského vrabce se 3 druhy cibule, zelíčko máme vlastní ve sklepě a zkusím chlupaté knedlíky. Zatím všechno, co jsem tu zkoušela vyšlo na jedničku.

Profilová fotografie

Radek Pálka

Dobrý den, moc děkuji. Vážím si toho. Radek Pálka

Profilová fotografie

Mária Dávidová

16.1.2021

Skvelé! davam 10 hviezdiciek:)

Profilová fotografie

Andrea Teskova

16.1.2021

Jednoduche super pro zacatecniky.Podle tech receptu to musi uvarit kazdy,Tyhle videolekce jsou super

Profilová fotografie

Radek Pálka

Dobrý den, moc děkuji. Vážím si toho. Radek Pálka

Zobrazit další hodnocení (7 hodnocení)

O lektorovi:

Lektor

Radek Pálka - Šéfkuchař

Už více jak 25 let dělám svoji kuchařskou práci, která mne i po těch letech baví, nabíjí a inspiruje. Za svoji dosavadní praxi jsem pracoval v mnoha zemích na světě. Ať už to bylo Německo, Amerika, Itálie, Afrika či Francie. Mnoho zemí jsem také navštívil s Národním týmem kuchařů a cukrářů ČR. Miluju kuchyně celého světa. Pochutnám si na italské kuchyni, asijské, francouzské. Největší satisfakcí však pro mě vždy bylo, když kdekoliv na světě za mnou někdo přišel a řekl, uvař mi guláš s knedlíkem, a tak jsem na Zanzibaru vařil guláš s knedlíkem. V Americe jsem dělal rajskou, koprovku, svíčkovou….

Pochopil jsem, že česká gastronomie je krásná a chutná, zvláště dělá-li se tradičně a poctivě. Českou kuchyni v mém provedení měli možnost ochutnat takové osobnosti, jakými jsou nebo byli Václav Havel, Václav Klaus, Miloš Zeman, japonský císař Akihito, princ Charles s chotí, Bill Clinton, nebo třeba Karel Gott. Všichni bez výjimek byli nadšeni.

A proto jsem se rozhodl, že uděláme kurzy vaření zaměřené právě na českou kuchyni.

Mohlo by Vás zajímat:

  • Kurz

    Vitráže technikou Tiffany pro pokročilé

    Lenka Kinzlová  535 ×Účastníků kurzu

    5,0
    (0)

    Celý kurz stojí  2 490 Kč  1 245 Kč.
    AKČNÍ CENA končí za .

  • Vitráže technikou Tiffany pro pokročilé

    Ponořte se do světa barevných vitráží technikou Tiffany a naučte se výrobu trojrozměrných předmětů.

  • Kurz

    Šití bot pro začátečníky

    Veronika Mocová  5 946 ×Účastníků kurzu

    5,0
    (0)

    Celý kurz stojí  2 490 Kč  1 245 Kč.
    AKČNÍ CENA končí za .

  • Šití bot pro začátečníky

    Naučte se, jak si vyrobit ty nejlepší a nejoriginálnější kožené boty, které vám skvěle padnou.

  • Kurz

    Drhání pro začátečníky

    Iva Prošková  1 096 ×Účastníků kurzu

    5,0
    (0)

    Celý kurz stojí  2 490 Kč  1 245 Kč.
    AKČNÍ CENA končí za .

  • Drhání pro začátečníky

    Osvojte si krok za krokem techniky drhání nebo-li macramé a vytvořte si své originální interiérové dekorace či šperky a doplňky.

  • Kurz

    Pletení z pedigu pro pokročilé

    Karla Hátleová  794 ×Účastníků kurzu

    5,0
    (0)

    Celý kurz stojí  2 490 Kč  1 245 Kč.
    AKČNÍ CENA končí za .

  • Pletení z pedigu pro pokročilé

    Naučte se s pedigem další techniky a tvořte originální košíky, ošatky nebo třeba kabelky.

  • Kurz

    Drátování pro pokročilejší

    Karla Hátleová  805 ×Účastníků kurzu

    5,0
    (0)

    Celý kurz stojí  2 490 Kč  1 245 Kč.
    AKČNÍ CENA končí za .

  • Drátování pro pokročilejší

    Naučte se krok za krokem tvořit z drátů nádherné dekorace, šperky, ale i užitečné košíky či věšáky.

  • Kurz

    Keramická mozaika I.

    Martina Regnerová  457 ×Účastníků kurzu

    5,0
    (0)

    Celý kurz stojí  1 990 Kč  995 Kč.
    AKČNÍ CENA končí za .

  • Keramická mozaika I.

    Objevte kouzlo tohoto uměleckého řemesla a vytvořte si v pohodlí domova krásné a praktické výrobky.

Všechny naše kurzy obsahují neplacenou a placenou část.

Vstup do kurzu je vždy zdarma a nikdy nezavazuje k nákupu.

U placených částí vždy platí 100% záruka vrácení peněz.

Naše kurzy můžete přehrávat kdykoliv na PC, mobilu i tabletu.

CHCI SE STÁT LEKTOREM

Máte zájem stát se lektorem a natočit svůj kurz?

VÍCE INFORMACÍ    

CHCI DAROVAT

dárkový poukaz

JAK POUŽÍT

dárkový poukaz

DÁRKOVÉ POUKAZY