Jsem přesvědčená, že každou ženu může zdobit zářivá pleť. Není to žádná věda, ale umění. Umění obličejové jógy a masáže obličeje jsem objevila ve svých 40-ti letech, kdy jsem začala pozorovat stárnutí své tváře. Přemýšlela jsem, jak se zbavit vrásek a povedlo se mi to za pomocí právě obličejové jógy a masáže obličeje.

Dnes je mi 46 let a ti, co mě neznají, mi tipují výrazně nižší věk. Stala jsem se certifikovanou lektorkou a s radostí šířím tuto skvělou metodu mezi ženy i muže na svých workshopech. Na Kurzech pro radost pak mám dva svoje kurzy:

Za každou vrásku je zodpovědný konkrétní sval

Na naší hlavě máme 57 svalů, které se upínají přímo do kůže. Takto „upnuté" svaly do kůže nikde jinde na těle nenajdeme. Ale jinak je to s nimi úplně stejné jako v jiných částech těla. Se svaly se prostě musí stále pracovat, aby neochably, nezkracovaly se a nebyly stažené. A u obličejových svalů má jejich kondice přímý dopad na vzhled naší tváře.

Jak se zbavit vrásek? 

Nejlepší cestou, jak se zbavit vrásek, je práse s obličejovými svaly. Pracujeme s nimi buď aktivně - cvičením, nebo pasivně - masáží obličeje.

V Kurzu omlazení za 21 dní se naučíte obličejovou jógu se cviky a technikami pro zpevnění a vyrýsování kontur. Nechybí zde ani řada antistresových a sebeláskových návodů pro získání sebedůvěry, sebeúcty a sebepřijetí.

V kurzu Kouzelné umění masáže pro zářivou pleť  se naučíte úžasné masáže obličeje s liftingovým účinkem pro napnutí a omlazení celého obličeje. Najdete zde i bonusová videa s masážemi pro zpevnění poprsí a zeštíhlení bříška…

Potřebujete nějaké pomůcky, abyste měla hladší a mladistvější pleť? Na masáž obličeje potřebujete jen tři věci!

Určitě budete potřebovat zrcadlo a olejíček. Ale jinak potřebujete už jen jediný nástroj. Ten nejdokonalejší na celém světě. Svoje ruce. A pak také chuť dopřát si nádherný luxus. Péči a chvíle pro sebe formou masáže obličeje a obličejové jógy.

Co můžete od kurzů očekávat?

V obou kurzech jsem se snažila vám předat všechny potřebné dovednosti, které vám mohou sloužit celý život. Díky cvičením a masážím se vám podaří udržet zdravě vypadající a mladistvou pleť s pevnými plnými konturami. Také se zbavíte vrásek, naučíte se jim předcházet a nebo už ty stávající vrásky alespoň zmírníte.

Velkým bonusem je, že se díky informacím, cvičení a technikám z kurzů naučíte, jak se mít víc ráda. Péče o sebe, masáže obličeje a vlastně takové sebepohlazení pak udělá zázraky i v tom, že se budete cítit celkově lépe a budete mít i větší sebevědomí

Za jak dlouho uvidíte výsledky?

U Kurzu omlazení za 21 dní to vyplývá z názvu. Ano, je to opravdu 21 dní. A opravdu je možné za tři týdny pozorovat zpevnění a zvednutí obličeje. Metoda obličejové jógy je prověřena vědeckým výzkumem a praktikuje jí mnoho světových celebrit.

Například Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston a Madonna. Z našich pak třeba Dagmar Havlová nebo zakladatelka Dermacolu Olga Knoblochová.

U kurzu Kouzelné umění masáže pro zářivou pleť je možné vidět výsledek okamžitě. Jak je to možné? Protože pod povrchem kůže se hromadí napětí, stres a také tekutiny. Samo se to nehne! Ale díky masáži vše krásně uvolníme a efekt je okamžitý. Masáží se navíc spouští hormon štěstí serotonin.

Jak zařadit masáž obličeje a obličejovou jógu do svého života? Jak poznáte, že to nefunguje?

Masáže obličeje a obličejová jóga nefungují, když se nedělají. :) Takhle jednoduché to je. Vrásek na čele i ve tváři se nezbavíte, pokud se nebudete své pleti věnovat. Přitom stačí málo - vyhradit si chvilku pro toho nejdůležitějšího člověka na světě. Pro sebe.

Sama jsem se tomu musela naučit a dnes je například Ranní masáž slunce součástí mých rán. Tahle masáž se provádí nejlépe ještě v teplé posteli a v hedvábných rukavičkách z čistého hedvábí. Jsem autorkou těchto rukaviček. 

Návod na masáž najdete spolu s dalšími instrukcemi v kurzu Kouzelné umění masáže pro zářivou pleť. Tenhle kurz naučil už stovky žen vyhlazující masáž obličeje. To mi dělá obrovskou radost a ukazuje to, jakou sílu má každodenní rituál péče o sebe! Když mu to umožníme.

Každodennost nás utváří. Osvojte si umění, které si můžete vzít všude sebou. Pamatujte, že neexistuje žádný kosmetický produkt, který vaší pleti dá víc než masáž. 

Prostě platí, že je častokrát důležitější JAK o sebe pečujeme, než CO nanášíme na svůj obličej.

Masáží obličeje uvolníte ztuhlost a napětí, naženete čerstvou krev plnou živin a kyslíku do pleti a tím ji rozzáříte. K tomu stačí občas zpevnit některé partie, aby neklesaly. Například povislé ústní koutky, druhá brada nebo ochablé tváře.

To zase zajistí úžasně efektivní techniky obličejové jógy, které na vaše objevení čekají v Kurzu omlazení za 21 dní - aneb Jak omladit obličej.

Těším se na vás v kurzech, které jsem pro Vás natočila s radostí a láskou. Věřím, že si umění sebe-omlazení a sebe-pěstění zamilujete.

Že byste si raději přečetla nějakou referenci na moji práci a kurzy? Tady na konci článku je najdete. A já milým ženám za recenze z celého srdce děkuji.

Vaše Lenka Jahodová

Reference:

Hodnotitel: Věra Paláková

Děkuji za tento kurz - perfektně vysvětlený postup. Lektorka nabíjí optimismem, cítím se vždy naplněná energií a pohodou.

Hodnotitel: Lenka Nosková

Perfektní kurz! Krásná a příjemná lektorka vysvětluje a názorně ukazuje jak si masírovat obličej a okolí. Je to velmi příjemné a efekt se opravdu dostavuje.

Hodnotitel: Marketa Kynstlerová

Snažím se stále zdokonalovat, jistě mám několik certifikátů, pracuji každý den a je vidět krásný efekt, masáže jsou velmi příjemné. Jsem velmi spokojená a mohu jen doporučit.

Hodnotitel: Hana Vošická

Již mám několik certifikátů na masáže obličeje,ale tento pro zářivou pleť mě okamžitě zaujal. Lektorka je velmi sympatická,kurz ukázkový. Doufám, že budu mít s masážemi taky takový úspěch....Díky.

Hodnotitel: Tatiana Chmeliková

Lektorka je krásna žena, má príjemné vystupovanie a ukážkovo vysvetľuje jednotlivé kroky. Upútala ma v prvom kurze, preto som sa rozhodla aj pre tento kurz. Akonáhle sa zjaví s úsmevom na obrazovke, vyčarí úsmev aj na mojej tvári. Ďakujem za skvelý kurz!!!

Hodnotitel: Renata Altová

Lektorka je velmi příjemná ,líbí se mi jak skvěle vše vysvětluje .Vyzařuje z ní štěstí, přirozená krása a sebeláska.


Líbí se vám článek? Pošlete ho dál!

Odkaz byl zkopírován do schránky. Stisknutím CTRL + V jej vložíte např. do e-mailu, na Facebook nebo kamkoliv budete chtít.

Vaše příspěvky


Pro přidání příspěvku si nejprve vytvořte profil:

Máte již vytvořený profil? Přihlaste se kliknutím zde.