Toužíte po tom upéct nejen dobrý dort, ale taky ho nazdobit tak, že si z něj ostatní obrazně řečeno sednou na zadek? Jenže nevíte, jak na to? Nebojte, není to tak těžké, jak se vám může teď zdát.

Pečení a zdobení dortů od srdce

Když si odnášíte z cukrárny sice krásný, ale vlastně dá se říct sterilní výtvor, je vám možná i trochu smutno. Možná si říkáte, že by obsah krabice chutnal mnohem lépe, kdyby v něm byla také vaše láska. Ta nejpodstatnější ingredience jakéhokoli dárku. 

Jenže pokaždé, když se pokusíte vyrobit podobný skvost vlastníma rukama, končí to nevalně. No a vy už si na další pokus zase pěkně dlouho netroufnete. Anebo to raději nezkoušíte vůbec a před každými narozeninami svých blízkých raději hledáte v diáři čísla na vyzkoušené cukráře.

Přitom byste se tak chtěla někdy blýsknout a udělat radost svým blízkým dortem upečeným a ozdobeným se skutečnou láskou. Tou vaší.

 

 

A co kdybychom vám podali pomocnou ruku? Už nemusíte smutnit, když zadáváte výrobu dortu na zakázku vybranému cukráři, že to tak hezky jako on neumíte. Už si nemusíte ani představovat, jak to, co kreslíte na papír jako šablonu pro cukráře, vyrobíte někdy v budoucnu třeba i sama.

Teď už se do zdobení dortu můžete klidně vrhnout  po hlavě! Jen pod vedením zkušené lektorky a odbornice na zdobení dortů Zdeňky Michnové.

Díky jejímu kurzu Zdobení dortů zvládnete s trochou cviku a za pár hodin potáhnout korpus fondánem bez jediného vroubku. Stejně tak si vyrobíte nádherné marcipánové růžičky, téměř nerozeznatelné od těch ze zahrady.

Co si pořídit na zdobení dortů a co se v kurzu naučíte

Zdeňka Michnová vám v kurzu poradí, co všechno potřebujete mít pro to nejhezčí zdobení. A hlavně vám prozradí všechny důležité informace a tipy, jak ozdobit dort s opravdu nádherným výsledkem. 

Vyzkoušíte si také, jak potahovat máslovým krémem tak, aby vznikl dokonalý povrch přizpůsobený dalším dekoracím. A hlavně a jednoduše zvládnete manipulaci s jakoukoli cukrářskou hmotou. Díky tomu všemu pak už jen budete žasnout nad geometricky přesnými výtvory, které vzniknou na vašem vlastním kuchyňském pultu. V teple domova – a hlavně s láskou

Naučíte se také potahovací hmoty barvit speciálními gelovými barvami a dozvíte se, jaké máslové krémy používat, aby se snesly s dalším zdobením.

Kromě květinových dekorací si natrénujete také výrobu překrásných mašlí tak skutečných, až je oslavenci budou chtít rozvazovat.

Kvalita a zkušenost od mistrů cukrářů z Anglie

A proč se s tímto kurzem naučíte jen to nejlepší? Zdeňka Michnová, držitelka anglického diplomu PME a tím pádem certifikovaná lektorka, se totiž zdobení dortů věnuje mnoho let a s radostí se o veškeré svoje zkušenosti dělí s vámi i v tomto kurzu.

Sama si v minulosti otevřela prodejnu s cukrářskými potřebami a pod jejíma rukama vznikla stovka elegantních, vkusných, úhledných a zároveň šmrncovních a hravých zákusků.

Její videa jsou natolik hypnotická, až si na tomto sladkém školitelském seriálu doslova vypěstujete závislost. Sliny se budou sbíhat nejen vám, ale i vašim nejmilejším, když svoje naučené dovednosti předvedete v praxi.

Takže pokud chcete trumfnout místního cukráře nebo jen prostě chcete pozvednout svoje schopnosti zdobit dorty i další dobroty na profesionální úroveň nebo je dokonce povýšit na umění,udělejte si prostor v kuchyni a vrhněte se na to. 

Tréninkem navíc uděláte radost své rodině. Děti, vnoučata, manžela nebo kamarády potěší jakékoli zbytky z vašich cvičných pečení a ty dokonalejší kousky budete moci servírovat návštěvě místo tradiční bábovky. Už nebudete žasnout nad bezchybnými svatebními dorty, protože je zvládnete taky.

Veledílka absolventů našeho kurzu zdobení dortů

 

 

Prohlédnout kurz >>>

Rozzářené oči vašich nejmilejších jsou k nezaplacení, stejně tak jako ten pocit, když někdo ochutná vaše pečení. A kdo ví? Třeba vás všechny ty krémy budou naplňovat natolik, že si sami založíte vlastní vysněnou cukrárnu. Tak pečte na lelkování a pečte s námi!

Kdo nepeče s námi, peče proti nám! S kým pečete Vy?


Líbí se vám článek? Pošlete ho dál!

Odkaz byl zkopírován do schránky. Stisknutím CTRL + V jej vložíte např. do e-mailu, na Facebook nebo kamkoliv budete chtít.

Vaše příspěvky


Pro přidání příspěvku si nejprve vytvořte profil:

Máte již vytvořený profil? Přihlaste se kliknutím zde.