Naše nejlepší partnery zveme každý rok na víkendové setkání, abychom jim vyjádřili poděkování nejen penězi, které jim každý měsíc posíláme, ale také něčím milým pro radost. Něčím navíc. 

Jestli chcete nasát atmosféru jednoho z našich setkání, které proběhlo v říjnu 2021 v Šanově na Moravě, podívejte se na krátké video. Možná v něm najdete tváře, které odněkud znáte. Naši affiliate partneři jsou většinou lidé, kteří už v on-linu něco dokázali a jejich jména jsou spojena s jejich vlastními byznysy. 



Affiliate program Kurzů pro radost je výjimečný tím, že jej naši affiliate partneři označují za nejférovější a nejlepší affiliate program v Čechách i na Slovensku. Dokládá to i fakt, že řada affiliate partnerů je s námi už od samotného začátku Kurzů pro radost, tedy od roku 2012.

Co naši affiliate partneři nejvíce oceňují? Jsou to tyto věci:

1. Doživotní provize ve výši 25 % z prvních i opakovaných nákupů dovedeného zákazníka.

V praxi to znamená, že affiliate provizi vyplácíme i z nákupů, které zákazník udělá po několika měsících nebo i po pěti letech. Tyto následné prodeje dělají u našich partnerů přes 60 % vyplacených provizí. Našim nejlepším partnerům tak vyplácíme řádově desítky tisíc měsíčně.


2. Náš affiliate systém dokáže dohledat 100 % kontaktů.

V praxi to znamená, že se nemůže stát, aby našim affiliate partnerům nebyla vyplacena provize z přivedeného kontaktu.

3. Žádné lhůty, které stanovují, do kolika dnů od registrace musí zákazník nakoupit.

V praxi to znamená, že ihned po registraci zákazníka dojde ke spárování ID zákazníka a ID affiliate partnera. Pokud zákazník nenakoupí hned, ale udělá první nákup až za několik měsíců nebo i několik let, dostane affiliate partner svou provizi v plné výši.

4. Odměny nad rámec získaných provizí.

Všichni affiliate partneři mohou každý měsíc získat odměnu až 10 Kč za každou přivedenou registraci. Ti nejlepší, kteří se dostanou do TOP 10, mohou každý měsíc získat až 75 % ke svým provizím navíc díky VIP bonifikaci. Každý měsíc získají partneři na bonusech dohromady více než 60 000 Kč.

Každý se rád chlubí, když je čím. I my se rádi chlubíme. A tak aby toho chlubení od nás nebylo hodně, požádali jsme na setkání několik našich partnerů, aby nám sami řekli, co je na spolupráci s námi baví.

Přečtete si, co o Kurzech pro radost a spolupráci s námi řekli naši affiliate partneři:

Tomáš Karásek – specialista na placenou reklamu na Facebooku a spolumajitel ve firmě Honzabartos.cz 

„Mně se líbí projekt Kurzy pro radost jako celek, ale co se mi na tom líbí nejvíc je to, jak vy jste se to rozhodli dělat. A to je férovost, taková ta upřímnost té spolupráce. Protože dneska ani tak není těžké vydělat peníze, ale spíš jde o to, jak je vyděláš a s kým je vyděláš. A když je vyděláš s těmi lidmi, kteří jsou féroví a kteří dodrží slovo a jdou po tom win-win scénáři, tak potom z toho máš lepší pocit a dává ti to smysl. A to mi přijde, že v Kurzech pro radost je a proto mě to baví.“

Miroslav Beran – specialista na výkonnostní marketing a provozovatel e-shopu caskrmeni.cz

Na Kurzech pro radost se mně líbí parta lidí, která je okolo, a na spolupráci s Kurzy pro radost se mi líbí, že vím, co od toho projektu čekat za měsíc, za rok… Mám rád tyto projekty, které jsou dlouhodobé a kde vím, co zhruba mohu očekávat.

Michal Binka – specialista na SEO, provozovatel seoprakticky.cz
(Michal není náš affiliate partner, ale obchodní partner, který nám pomáhá tunit SEO na webu Kurzy pro radost.).

Na projektu Kurzy pro radost se mi líbí, že ho dělají perfektní lidi, kteří si myslím, že přesně ví, co dělají, pro koho to dělají, a myslím si, že ten výsledek potom stojí za to. Dávají tomu vysokou přidanou hodnotu, dělají to s péčí a láskou. Od té doby, co spolupracuji s Kurzy pro radost, tak to tak vnímám a myslím si, že ty výsledky jsou perfektní.

Veronika Hanzlíková – lektorka, specialista na zdravou výživu

Na Kurzech pro radost se mi líbí to, že je tam plno kurzů a fakt si z toho vyberu a čím dál víc se mi líbí ten směr, že je tam těch kurzů víc, i seberozvojových. Za mě to je super. A co se týká spolupráce, tak jsem spokojená s takovou tou péčí, s těmi bonusy a s tím, že to je paradoxně taková ta jistota, ta spolupráce.

Zaujal vás náš affiliate program, chcete se o něm dozvědět více nebo se rovnou stát novým affiliate partnerem?

ZAREGISTROVAT SE JAKO AFFILIATE PARTNER
Do spolupráce s námi vás zasvětí náš skvělý affiliate manažer, Vít Schaffarczik. Nejrychlejší cesta k němu vede přes e-mail vit@kurzyproradost.cz

Jestli si chcete o spolupráci popovídat s někým jiným, je pro vás na příjmu taky Pavel Fara, zakladatel projektu Kurzy pro radost. Kontakt na Pavla najdete na stránce „Pro média“.

Jestli nás chcete jenom víc poznat nebo se chcete podívat na všechny členy našeho týmu anebo si pročíst celý náš příběh, honem utíkejte na stránku „O nás“. Tam se dozvíte úplně všechno.

 


Líbí se vám článek? Pošlete ho dál!

Odkaz byl zkopírován do schránky. Stisknutím CTRL + V jej vložíte např. do e-mailu, na Facebook nebo kamkoliv budete chtít.

Vaše příspěvky


Pro přidání příspěvku si nejprve vytvořte profil:

Máte již vytvořený profil? Přihlaste se kliknutím zde.